Onze werkwijze

Als je op deze pagina terecht komt dan wil jij graag met ons zoeken naar jouw nieuwe baan: super!

Wij hebben een breed netwerk met een diversiteit aan vacatures. Of het nu gaat om het vinden van een studiegerelateerde bijbaan, traineeship, startersbaan of volgende stap in jouw carrière, wij gaan je helpen!  Om de juiste baan voor jou te vinden willen wij graag iets meer over jou weten. Wij zijn benieuwd wat jij leuk vindt om te doen? Welke hobby’s je hebt? Welke opleiding je hebt gedaan? Of je graag in een team werkt of juist zelfstandig? Waar jij jezelf over 5 jaar het liefste ziet? En nog veel meer! Onze recruiters maken daarom graag persoonlijk kennis met jou.

Als jij wilt dat wij met jou gaan zoeken naar een baan dan is de eerste stap natuurlijk om ons op de hoogte te brengen van jouw bestaan. Dit kun je doen door ons telefonisch te benaderen, te mailen, appen, je in te schrijven via onze website of direct te solliciteren op één van onze vacatures. Veel opties dus, maar onze werkwijze blijft na jouw aanmelding gelukkig hetzelfde.

Om het selectieproces voor jou te verduidelijken leggen wij ons stappenplan kort aan jou uit. Dan weet jij wat er met jouw aanmelding gebeurt nadat wij deze hebben ontvangen.