Wij bemiddelen al sinds 1995 in hoogopgeleid personeel, hbo- en wo-studenten en young professionals tot vijf jaar werkervaring. Het concept is kortgezegd ‘van student tot starter’. Young & Ambitious bindt hbo- en wo-studenten in een vroeg stadium van hun studie aan de organisatie en begeleidt hen via studie gerelateerd studentenwerk naar startersfuncties, kortom van student tot starter.

Waarom zaken doen?

Young & Ambitious kent haar studenten en starters goed en ziet waar en bij welke organisaties de kwaliteiten van haar kandidaten het beste tot uiting komen. Op deze manier kan Students for Students zorgdragen voor een match op maat.

Mogelijkheden

Op zoek naar studenten?
1.) Bent u op korte termijn op zoek naar een student die werk kan verzetten? Young & Ambitious beschikt over een netwerk van breed inzetbare hbo- en wo-studenten die naast de studie parttime beschikbaar zijn voor zowel vaste als tijdelijke bijbanen. Onze studenten zijn flexibel, representatief en pakken zaken snel op.

Op zoek naar young professionals?
2.) Bent u op korte termijn op zoek naar een young professional die een project kan oppakken of een zwangerschap kan overnemen? Ook dan bent u aan het goede adres. Young & Ambitious beschikt over een poule van ambitieuze hogeropgeleiden met verschillende achtergronden.
3.) Of zoekt u juist die starter die u helemaal kunt opleiden tot een waardevolle vaste kracht? Deze vindt u ook bij Young & Ambitious!
4.) Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een starter met enige werkervaring die toe is aan een tweede of derde stap in de carrière.

De werving van personeel kan op verschillende wijzen: uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling.

NBBU

Young & Ambitious is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU streeft ernaar de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden te ondersteunen waar mogelijk. Dit lidmaatschap waarborgt een zekere kwaliteit in de dienstverlening van ons bureau.